Gratis Boodschappen Van Stichting Present!

Niet van toepassing

Met een grote vrachtwagen vol boodschappentassen kwam Stichting Present deze gulle donatie brengen. We zijn enorm dankbaar voor hun genereuze gift, die ons in staat stelde om gezinnen in onze gemeenschap te ondersteunen tijdens de dure decembermaanden. Het was een omvangrijke donatie, en het kostte ons enkele dagen om al deze boodschappentassen naar de mensen te brengen die ze nodig hadden.

Deze boodschappentassen zijn meer dan alleen tassen; ze symboliseren medeleven en solidariteit. Dankzij Stichting Present konden we gezinnen voorzien van essentiële benodigdheden, waardoor de financiële last tijdens deze feestmaand werd verlicht.

Deze donatie onderstreept het belang van samenwerking en gemeenschapszin. Samen kunnen we het leven van anderen positief beïnvloeden. We zijn diep dankbaar voor de steun van Stichting Present en hun toewijding aan het creëren van een sterke en ondersteunende gemeenschap.

Samen met Stichting Present blijven we ons inzetten om het welzijn van gezinnen te verbeteren en hen te helpen bij het overwinnen van uitdagingen. Deze boodschappentassen bieden hoop en steun aan velen, en we kijken ernaar uit om ze uit te delen aan gezinnen in nood. Nogmaals bedankt, Stichting Present, voor jullie vrijgevigheid en jullie betrokkenheid bij onze gemeenschap.

Benieuwd wat Stichting Present doet? Bekijk hun website; https://stichtingpresent.nl/denhelder/