Doe mee

Niet van toepassing

Laat kinderen meedoen! Leergeld ondersteunt kinderen uit gezinnen met geldzorgen. Denk hierbij aan ondersteuning door middel van een laptop of muziekles. We vinden het belangrijk dat elk kind echt kan meedoen. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat elk kind kansrijk is en kennis, vaardigheden en eigenwaarde ontwikkelt.

Doe mee als donateur


Eenmalige gift

Je kan een eenmalige gift geven op twee manieren:

  1. Zelf donatie overmaken op rekeningnummer NL42 ABNA 01152 49869 ten name van Stichting Leergeld Den Helder.

We hebben een ANBI status. Daardoor kan je jouw gift aftrekken van de belasting tijdens de belastingaangifte.

Periodieke gift

Door elke maand een vast bedrag te geven, kunnen we beter bouwen aan Stichting Leergeld. Het geeft ons de mogelijkheid om met meer zekerheid kinderen te helpen.

Geef een gift:

  1. Download de overeenkomst via de link
  2. Vul hem in en mail naar info@leergelddenhelder.nl

Belangrijke Mededeling;

Wij begrijpen dat velen graag foto's zouden willen zien van de kinderen die dankzij jullie vrijgevigheid hulp ontvangen.

Het is echter belangrijk om te benadrukken dat we bewust afzien van het delen van foto's van de kinderen en gezinnen die onze steun ontvangen. Dit besluit is genomen uit respect voor de privacy en gevoeligheid van de situatie waarin deze families zich bevinden. Armoede is een zeer persoonlijk en emotioneel beladen onderwerp, en we willen er alles aan doen om de kinderen te beschermen en hun waardigheid te waarborgen.

Wanneer je een donatie doet aan Leergeld Den Helder, vragen we je dit vanuit het hart te doen, met de oprechte gedachte om kinderen in nood te helpen. Jouw steun stelt ons in staat om educatieve kansen te bieden aan degenen die het het hardst nodig hebben. Door samen te werken kunnen we de last van armoede verlichten en de toekomst van deze kinderen verbeteren.

Nogmaals bedanken we je hartelijk voor je bijdrage en begrip. Samen maken we een verschil en zorgen we ervoor dat elk kind toegang heeft tot onderwijs en kansen, ongeacht hun financiële situatie.

Met dankbaarheid,
Het team van Leergeld Den Helder

Doe mee als partner

Werk mee aan de toekomst van kinderen. Stichting Leergeld Den Helder is altijd op zoek naar partners. Partners kunnen bedrijven, instellingen, clubs of particulieren zijn, die via een financiële bijdrage, producten en diensten hun steentje willen bijdragen.

Bel naar 06 117 606 41 om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Of mail naar info@leergelddenhelder.nl.

Doe mee als vrijwilliger

Zet je in voor de mensen in jouw omgeving. Leergeld Den Helder is altijd op zoek naar betrokken vrijwilligers. Op dit moment hebben wij een vacature voor een vrijwilliger. Lijkt het je leuk om werk te doen voor een goed doel? Ben je een mensenmens en heb je een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid? Stuur jouw motivatie dan naar info@leergelddenhelder.nl.