Het Bestuur

Niet van toepassing

Het bestuur van Stichting Leergeld Den Helder bestaat uit een toegewijd team van individuen die zich inzetten voor het welzijn van kinderen en gezinnen in onze gemeenschap. Onze bestuursleden brengen een schat aan ervaring en expertise met zich mee om onze missie te ondersteunen en te bevorderen.

  • Voorzitter: Thalina Meurs leidt ons bestuur met passie en vastberadenheid. Haar toewijding aan gelijke kansen voor kinderen is inspirerend.

  • Coördinator: Nancy Lienos is er om ervoor te zorgen dat de behoeften van gezinnen worden aangepakt en dat hulp snel en effectief wordt verstrekt.

  • Secretaris: Brigitta Timmer zorgt voor nauwkeurige administratie en documentatie, waardoor onze operaties soepel verlopen.

  • Penningmeester: Thomas Meurs beheert onze financiën met de hoogste integriteit en zorgt ervoor dat donaties effectief worden ingezet ten behoeve van de kinderen.

Samen vormen zij een krachtig bestuur dat zich inzet om de levens van kinderen te verbeteren en kansen te creëren. Hun inzet en toewijding zijn de ruggengraat van onze organisatie, en we zijn dankbaar voor hun inzet om onze gemeenschap te dienen.