215 Kinderen geholpen in Den Helder, Schagen e.o.

Niet van toepassing

Sinds de start van onze activiteiten in januari 2023 hebben we met trots al 215 kinderen mogen ondersteunen. Bij Stichting Leergeld Den Helder zijn we toegewijd aan het verbeteren van het leven van kinderen in financiële nood door middel van educatieve ondersteuning en essentiële benodigdheden.

Onze missie is om gelijke kansen te bieden aan alle kinderen, ongeacht hun financiële achtergrond. We zijn verheugd om te zien hoe onze inspanningen positieve verandering teweegbrengen in de levens van deze kinderen en hun gezinnen. We blijven ons inzetten om nog meer kinderen te helpen en een blijvende impact te maken op hun toekomst.

Dit succes is alleen mogelijk dankzij de steun van onze gemeenschap en onze toegewijde medewerkers en vrijwilligers. Samen zorgen we ervoor dat elk kind de kans krijgt om te groeien, te leren en te gedijen. We zijn dankbaar voor uw vertrouwen en uw bijdrage aan ons werk, en we kijken uit naar een toekomst waarin we nog meer kinderen kunnen helpen op hun pad naar succes.

Wil je ons helpen het verschil te maken in het leven van kinderen in nood? Overweeg dan om een donatie te doen. Jouw bijdrage kan een directe impact hebben op de toekomst van deze kinderen en hun families. Samen kunnen we meer kansen creëren en gemeenschappen versterken. Doneer vandaag nog en maak de wereld een beetje beter voor hen die het het meest nodig hebben.