Donatie Van Keulen Makelaars!

Niet van toepassing

Met trots delen we het geweldige nieuws dat we een genereuze donatie van €2500 hebben ontvangen uit handen van Frank Jongerius namens Van Keulen Makelaars in Den Helder. Hun vrijgevigheid zal dienen als een katalysator voor positieve verandering in onze gemeenschap.

Deze gulle bijdrage zal direct worden ingezet om kinderen kansen te bieden die ze anders misschien niet zouden hebben. Het stelt ons in staat om leermiddelen, buitenschoolse activiteiten en essentiële ondersteuning te bieden aan kinderen die het nodig hebben. We hebben met hun bijdrage 10 gloednieuwe laptops en 2 fietsen kunnen aanschaffen, om deze geven aan kinderen die het hard nodig hebben!

Van Keulen Makelaars heeft bewezen dat ze niet alleen de huizenmarkt begrijpen, maar ook het belang van het ondersteunen van onze gemeenschap. Hun betrokkenheid toont aan dat ze zich inzetten voor het welzijn van kinderen en gezinnen in onze regio. We zijn diep dankbaar voor hun vrijgevigheid en kijken uit naar de positieve impact die deze donatie zal hebben.

Samen met partners zoals Van Keulen Makelaars kunnen we de last van armoede verlichten en kinderen de kans geven om een zorgeloze jeugd te ervaren.

Bedankt, Van Keulen Makelaars, voor jullie steun en toewijding aan onze missie om levens te verbeteren en kansen te vergroten.

Benieuwd naar Van Keulen Makelaars? Bekijk hun website: https://vankeulenmakelaars.nl/