Met het hele gezin naar Dierenpark Hoenderdeall 🎉

Niet van toepassing

 

Belangrijke Mededeling (bericht gaat verder na mededeling!):


Wij ontvangen regelmatig aanmeldingen van personen die niet voldoen aan de criteria van onze stichting of die geen gebruik zouden moeten maken van onze voorzieningen. Dit is niet in lijn met het doel van onze organisatie. Individuen met een comfortabel inkomen hebben de middelen om hun eigen vrijetijdsactiviteiten te bekostigen. Daarentegen zijn gezinnen die te maken hebben met financiële moeilijkheden niet of nauwelijks in staat om dit te doen, en ons dagje uit biedt juist voor hen een welkome gelegenheid.

Vóórdat je je aanmeldt, vragen wij je vriendelijk om zorgvuldig te overwegen of je in aanmerking komt voor een Gratis Dagje Hoenderdeall met jouw gezin. Houd er rekening mee dat wij een verificatieproces uitvoeren op de verstrekte gegevens. 

Meer informatie over de voorwaarden voor deelname vind je hier: https://www.leergelddenhelder.nl/voor-wie-doen-we-het

We verzoeken alle deelnemers beleefd om onze voorzieningen op passende wijze te benaderen en deze communicatie niet door te sturen naar mensen die hier niet voor in aanmerking komen.

Wij hechten veel waarde aan de integriteit van ons programma's en vertrouwen erop dat anderen hier óók naar handelen!

GRATIS DAGJE HOENDERDEALL VOOR LEERGELD GEZINNEN:

In een hartverwarmende daad van vrijgevigheid heeft Dierenpark Hoenderdeall besloten om gezinnen een onvergetelijk cadeau te geven - Gratis Entree voor Dierenpark Hoenderdeall! 🦁

Deze fantastische actie is speciaal bedoeld voor kinderen van Leergeld gezinnen, zodat zij kunnen genieten van een dag vol avontuur en ontdekkingen in de prachtige dierentuin die zoveel betekent voor haar dieren.

Wij bedanken iedereen van Hoenderdeall voor hun buitengewone bijdrage aan onze gemeenschap! 👏

Wil je graag profiteren van deze geweldige kans? Twijfel dan niet langer en vraag hieronder jouw dagje uit aan! Deze actie loopt tot het einde van dit jaar 2024 en biedt exclusief Gratis Entree. De entreekaart is beschikbaar om op te halen bij ons en kan worden ingeleverd nadat je met je gezin van een heerlijke dag hebt genoten.

Met de Entree kaart kun je met 2 volwassenen en 3 kinderen tot 15 jaar naar binnen. Als je met meer mensen wilt komen, kun je extra kaartjes kopen. Let op: vervoer, eten en drinken zijn niet inbegrepen bij deze actie.

Mis deze geweldige kans niet om samen onvergetelijke herinneringen te maken in de leukste dierenpark van onze regio, Dierenpark Hoenderdeall!

Dierenpark Hoenderdeall, waar avontuur en ontdekking hand in hand gaan met liefde en zorg voor dieren!

Stap binnen in een oase van natuurlijke schoonheid en ontdek een scala aan exotische dieren van over de hele wereld. Van majestueuze leeuwen tot speelse apen, van kleurrijke papegaaien tot schattige pinguïns, elke hoek van Hoenderdeall ademt leven en opwinding.

Maar deze dierentuin is meer dan alleen een thuis voor dieren; het is ook een centrum van educatie en bewustwording. Bezoekers kunnen deelnemen aan leerzame rondleidingen, interactieve voederdemonstraties bijwonen en zelfs deelnemen aan speciale workshops om meer te leren over het belang van natuurbescherming en het behoud van bedreigde diersoorten.

Geschiedenis komt tot leven in de geplaveide paden van Hoenderdaall. Ooit begonnen als een bescheiden verzameling exotische dieren in 1992 door Robert Kruijff, heeft de dierentuin zich ontwikkeld tot een toonaangevende instelling die zich toelegt op het welzijn van haar bewoners en het delen van kennis en passie voor de natuur met de wereld.

Dus kom langs en laat je betoveren door de magie van Hoenderdeall Dierentuin, waar elke ontmoeting met een dier een onvergetelijk avontuur is en waar liefde voor de natuur centraal staat!

Meld je snel aan om een onvergetelijk dag met jouw gezin te beleven!